MaxiTPMS TS601

0,00rsd

Na stanju

Opis

NAJMOĆNIJI TPMS UREĐAJ ZA DIJAGNOSTIKU I SERVIS
MaxiTPMS TS601 je sposoban za bežičnu dijagnostiku TPMS problema kao i za reprogramiranje ECU-a. Ovaj profesionalni uređaj je najbolje rešenje za vulkanizere i mehaničare sa puno posla koji zahteva uređaj sa više funkcija.

 

FUNKCIJE

TPMS STATUS SCREEN
Pošto je sve organizovano na jednom ekranu, lako je čitanje direktnog fidbeka sa sva 4 senzora, jasno razumevanje statusa svih TPMS opcija, i upoređivanje senzornih i ECU podataka, i momentalno utvđivanje sistemskih grešaka da bi se našlo rešenje.
Ovakav uvid u sve senzorske informacije, pokazuje lokaciju senzora čija je baterija na izmaku i treba da se zameni.

SOFTVER JEDNOSTAVAN ZA KORIŠĆENJE
Obavljanje osnovne aktivacije senzora ili kompleksne dijagnostičke operacije, je lako uz praćenje programskih opcija i uputstva prikazanog na ekranu. TS601 pruža definicije kodova i audio-vizuelne odgovore da bi učinio operacije mnogo lakšim i jednostavnijim za izvršavanje.
Download BESPLATNI softver apdejt za napredne dijagnostičke funkcije i veću pokrivenost modela vozila. Sada čak i vaš stari TPMS uređaj može da radi kao nov.

TPMS POVEZAN SA OBDII I DIJAGNOSTIKA VOZILA
TS601 pruža relearn procedure za posebne senzore i povezuje se OBDII kablom sa ECU vozila pružajući razne opcije programiranja uključujući ID clone senzora, ili automatsko kreiranje IDa, ili manuelno upisivanje ID senzora bez ponovnog relearn za pozicioniranje senzora. TS601 takođe pruža naprednu TPMS dijagnostiku kao što je Live Data Graphing za kola visokih perfomansi i kompletnu sistemsku dijagnostiku kao što je Emission Testing i Live Data Graphing da bi pomogao mehaničarima da završe više projekata brzo sa jednim uređajem.

SPECIFIKACIJE

Display TFT color display (320 x 240 dpi)
Power 3.7 V Li-polymer battery; 2400 mAh
Operating Temperature 0 to 50°C (32 to 122°F)
Storage Temperature -20 to 70°C (-4 to 158°F)
Connectivity Mini USB 2.0 x 1
Dimensions (W x H x D) 202.2 mm (7.96″) x 106.7 mm (4.20″) x 37.7 mm (1.48″)
Weight 0.4 kg (0.88 lb.)
Warranty 1 year
Software Update Free

 

DODACI

  • User manual
  • OBD II cable
  • USB cable
  • Carry case
  • Magnet
  • Power adapter
  • SD card

UPUTSTVO

Preuzmi