O nama

OBD2 Shop

OBD2 Shop postoji više od 10 godina i za to vreme stekli smo poverenje hiljada kupaca. Uvek smo orijentisani na zadovoljnog i stalnog kupca. Veoma nam je važno Vaše zadovoljstvo prilikom svake kupovine kod nas. Zašto? Zato što je to jedini način za uspešno poslovanje i dugotrajnu saradnju. 

Tokom vremena imali smo nekoliko bitnih promena u našem poslovanju koje su umnogome samo poboljšale naš kvalitet i Vaše zadovoljstvo. Naši stariji kupci nas poznaju sa starog domena www.obd-dijagnostika.com i znaju nas dok smo poslovali na Banovom Brdu. Promenili smo domen u www.obd2.rs kako bi Vama bilo lakše da ga zapamtite, a adresu smo promenili zbog više sile. U svakom slučaju nikada nismo i nećemo promeniti broj telefona na koji nas uvek možete dobiti. 

O kvalitetu našeg poslovanja govori poverenje velikog broja renomiranih brendova iz sveta autodijagnostike koji su nam ukazali poverenje i čast da budemo njihovi zastupnici za Srbiju i region. Tako ćete kod nas pronaći proizvode brendova kao što su Autel, OBDSTAR, Multiecuscan, I/O terminal, VAG CAN PRO, Launch, CarLabImmo, CANtieCAR, ImmoTools, Xhorse a u budućnosti i mnogih drugih jer danas svi ti brendovi kristalno prepoznaju ime naše firme. 

Mi znamo naše proizvode i u svakom trenutku smo u mogućnosti da damo odgovor na svako Vaše pitanje ili da ga umesto Vas saznamo. Učinićemo sve da naši klijenti budu uvek zadovoljni i da uvek znaju šta su kupili. Svaki uređaj iz ponude lično testiramo i garantujemo za kvalitet.

Postanite naš kupac i bićete zadovoljni i uspešni.