Grge Andrijanovića I/6, Beograd
+381 63 800 800 7
Pon/Pet 8:00 – 16:00 Sub 08:00 – 14:00
Valuta:

Autocom Classic VCI

155. 400, 00 din

Opis

CLASSIC je jednostavan, brz i lak dijagnostički alat. Sa sveobuhvatnim prikupljanje podataka, imate opciju da ponovo pročitate i izbrišete kodove i PODEŠITE ​​SERVISNI INTERVAL na starim i novim vozilima.

CLASSIC je opremljen funkcijama koje vam omogućavaju da planirate i obavljaju uslugu brže od većine dijagnostičkih uređaja na tržištu. Funkcije kao što su VIN dekodiranje, skeniranje sistema i uputstva korak po korak a tekstovi pomoći u softveru vam pomažu u implementaciji dijagnostika na vozilu. Veoma pogodno rešenje za automehaničarske radionice, kojima je potreban jednostavan i brz uređaj za dijagnostiku automobila. NAPREDNA BAZA PODATAKA SA 35000 SISTEMA.

 

Opcioni softver CARS je veoma kompetentan alat sa funkcijama kao što je Sistem Identifikacija, pretraga sistema i ažuriranje sistema. Možete izvesti uslužne funkcije, rešavanje problema, podešavanja i aktivacije uključene sistema na vozilima, zahvaljujući jedinstvenoj bazi podataka o vozilima. Softver sadrži približno 35.000 jedinstvenih izbora sistema. Broj koji se povećava sa svakim izdanjem. CARS uključuje oboje putnička i laka komercijalna vozila sa svim vrstama goriva, električna i hibridna vozila.

U cenu je uračunata jednogodisnja CARS licenca za putnička vozila. Nakon isteka pretplate neke funkcije mogu biti ograničene ili onemogućene.

SPECIFIKACIJA

Autocom Classic specification:

– Dimenzija: 180 x 85 x 30 (mm)
– Težina: 0.5 kg
– Napon napajanja: 6-36 Volt
– Potrošnja sutruje: 500 mA
– Radna temperatura: -20 – 60 C

System requirements:

– Intel Core i5 ili bolji
– Windows 10 ili Windows 8
– 4 GB Ram (zavisi od operativnog sistema)
– 12 GB slobodnog prostora na hard disku
– Rezolucija of 1440 x 900 ili veća
– Pristup internetu
– Bluetooth (SPP) ili USB
– Adobe Acrobat Reader 8.0 ili noviji

SADRŽAJ

Standard OBD set:

– Autocom Classic with OBD 16-pin cable
– USB cable
– USB dongle
– Case

POREĐENjE

X
Call Now ButtonCena na upit