Grge Andrijanovića I/6, Beograd
+381 63 800 800 7
Pon/Pet 8:00 – 16:00 Sub 08:00 – 14:00
Valuta:

Početna stranaOpšti uslovi korišćenja

Opšti uslovi korišćenja

Na osnovu odredbi definisanih čl.13, čl.27, čl.28, čl. 29, čl.30, čl.31, čl.34, čl.50, čl.51, čl.52, čl.53, čl.54, čl.56 Zakona o zaštiti potrošača („Sl.Glasnik RS“ br.62/2014, 6/2016-dr.zakon I 44/2018-dr.zakon) privredno društvo OBD2 d.o.o. Beograd, svoje poštovane kupce koji robu kupuju putem internet sajta www.obd2.rs

O B A V E Š T A V A

 1. Prodaja robe putem internet sajta www.obd2.rs obavlja se u okviru registrovane delatnosti privrednog društva OBD2 d.o.o. Beograd.
 2. Prema Zakonu o zaštiti potrošača („Sl.Glasnik RS“ br.62/2014, 6/2016-dr.zakon I 44/2018-dr.zakon) kupovina preko naše prodajne internet stranice www.obd2.rs smatra se prodajom na daljinu.
 3. Saobraznost robe ugovoru se utvrđuje isključivo prema svojstvima i nameni robe kako je to definisano pripadajućom deklaracijom svakog pojedinačnog proizvoda.
 4. Prodajna cena robe naznačena je uz svaki artikal na način kako to propisuju zakoni Republike Srbije.
 5. Svi proizvodi koji imaju posebna svojstva ili mane, takođe i oni proizvodi koji su na posebnim sniženjima ili akcijama će biti jasno označeni sa naznačenom cenom svakog pojedinačnog proizvoda kako to propisuju zakoni Republike Srbije. Periodi trajanja promotivnih i/ili akcijskih sniženja će biti adekvatno naznačeni.
 6. Fotografije proizvoda su samo ilustrativne prirode, tako da ne moraju uvek i u svim detaljima odgovarati stvarnim proizvodima. S obzirom na mogućnost individualnog podešavanja monitora ili prikaza na mobilnom uredjaju, ne možemo garantovati potpunu jednakost boja naših proizvoda sa bojama kako ih korisnici (potrošači) vide na ekranu svog monitora ili mobilnog uređaja. Molimo Vas da imate u vidu da u takvim slučajevima reklamacija nije opravdana.
 7. Našu online prodavnicu možete da posetite i u njoj obavite željenu kupovinu kao Registrovani korisnik ili kao Gost.
 8. OBD2 Shop se sa posebnom pažnjom ophodi, obrađuje i koristi lične podatke koje ste nam dostavili, a u skladu sa politikom privatnosti sa kojom se možete upoznati ovde.
 9. Prilikom kreiranja porudžbenice pritiskom na dugme POTVRDI preuzimate obavezu kupovine i plaćanja poručene robe.
 10. Sve Vaše kupovine na online sajtu www.obd2.rs možete platiti na jedan od sledećih načina:
  • Plaćanje pouzećem gotovinski u trenutku isporuke, isključivo za kupovinu i isporuku na teritoriji Republike Srbije;
  • Plaćanje na račun pre slanja;
  • Gotovinom, isključivo za lično preuzimanje u našoj prodavnici;
 11. Kupovine uz posebne cenovne pogodnosti i∕ili uz posebne prodajne podsticaje (nagradne igre, akcijska prodaja, količinski popusti i slično), obavlja se u skladu sa uslovima koji su objavljeni na internet sajtu www.obd2.rs.
 12. Usluga isporuke robe definisana je ovde i besplatna je za sve porudžbine preko 10.000,00rsd, na teritoriji Republike Srbije. Za porudžbine manje od 10.000,00rsd važi cenovnik Kurirske službe. Za isporuku van teritorije Republike Srbije formira se cena za svaku porudžbinu posebno u skladu sa politikom i cenom firmi koje se bave transportom robe.
 13. Kupljenu robu isporučujemo na teritoriji Republike Srbije putem kurirske službe Daily Express, na način kako je to definisano u Uslovima slanja.
 14. Za sve proizvode koje ste kupili putem internet sajta www.obd2.rs imate pravo da izjavite žalbu, reklamaciju ili primedbu u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača. Postupak rešavanja istih se sprovodi na osnovu odredbi gore pomenutog zakona, kao i odredbi Zakona o trgovini (“Sl.Glasnik RS” br. 53/10, 10/2013). na način koji je definisan za robu kupljenu putem online prodavnice. Način i postupak izjavljivanja reklamacije možete pronaći ovde.
 15. U slučaju kada nismo u mogućnosti da artikal za koji smo prihvatili reklamaciju zamenimo adekvatnim, drugim artiklom, OBD2 Shop se obavezuje da Vam izvrši povrat sredstava.
 16. Uvek nas možete kontaktirati u pisanoj formi na adresu: OBD2 d.o.o. Beograd, Grge Andrijanovića I/6, 11210 Beograd ili putem elektronske pošte na adresu: info@obd2.rs.
 17. Celokupan sadržaj prikazan na web sajtu OBD2 Shop, vlasništvo je OBD2 d.o.o. Beograd.

Za sva dodatna pitanja ili eventualna razjašnjenja bilo kog od gore definisanih pravila funkcionisanja našeg internet sajta www.obd2.rs ili Vaših prava kao kupca možete nam se obratiti na jedan od sledećih načina:

 • dopisom koji ćete nam poslati na email adresu info@obd2.rs
 • dopisom na adresu OBD2 d.o.o. Beograd, Grge Andrijanovića I/6, 11210 Beograd ili
 • telefonskim pozivom na broj: +381 63 800 800 7, radnim danima od 8-16h, subotom od 8-14h.

S poštovanjem,

Vaš OBD2 Shop

X
Call Now ButtonCena na upit